Het voordeel van hardloopsokken


Je hardloopschoenen zitten beter met goede hardloopsokken. De sokken kunnen het verschil maken tussen lopen mét of zonder blaren. Ze zijn specifiek ontworpen voor hardlopen en verbeteren het comfort en de steun van je schoen. Door de linker en rechter sok sluit de pasvorm optimaal aan om de voet, waarmee je wrijving in de schoen (en dus blaren) voorkomt.

Sokken zijn er niet alleen in verschillende maten, maar ook in verschillende diktes en materialen. Bij het kiezen van hardloopsokken, is het materiaal een belangrijke factor. Sokken van 100% katoen blijven nat en zorgen in de winter voor koude voeten en in de zomer voor warme voeten. Runningpoint verkoopt daarom sokken van synthetische materialen zoals polyester en acryl. De sokken zorgen ervoor dat het vocht weggevoerd wordt.

Runningpoint verkoopt niet alleen hardloopsokken maar ook wandelsokken.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square