top of page
 
Over Fusionworld:

FUSION - a modern performance brand, that delivers supreme products with Comfort and Functionality to help you always perform to your best.

Wij zijn controlfreaks, dat heeft de sport ons bijgebracht. Omdat toewijding tot in de kleinste details een overwinning kan betekenen. Daarom gaan we vaak tegen de stroom in. Niet omdat we dat per se willen, maar omdat wij altijd proberen de juiste vragen te stellen.

Vragen over de wijsheid van Research & Design, het uitbesteden en het maken van prototypes, de onafhankelijkheid van onze leveranciers. Over de wijsheid van produceren in Azie, het kopiëren van de mode-industrie op het gebied van logistiek en distributie. Nee, wij hebben een verantwoordelijkheid: wij geloven in eenvoud en wij kunnen het zelf doen. Wij houden liever alles binnen handbereik. Bijna letterlijk...

Omdat we onze eigen naaiateliers hebben, kunnen we ideeën snel visualiseren. We kunnen prototypes testen en snel verbeteringen doorvoeren en ter plekke uitproberen. Omdat we een eigen fabriek in Litouwen hebben, hoeven we geen enorme hoeveelheden te produceren. We kunnen flexibel wisselen tussen kleine producties die precies voldoen aan de vraag, totaal onafhankelijk van het seizoen. We kunnen ook gaandeweg aanpassen en verbeteren. Een ander voordeel is duurzaamheid van materialen en het milieu: Wij produceren nooit te veel en de transportroute naar ons buffermagazijn in Noord-Jutland (Denemarken). Dankzij de slimme opslag in ons magazijn, kunnen we op elk moment de nieuwste producten en de gewenste items voor uw klanten leveren die passen bij het weer en de trainingsomstandigheden van dat moment. 

Duurzaam
FUSION-producten zijn gemaakt om ervoor te zorgen dat sporters in alle omstandigheden onstuitbaar zijn. Het zijn duurzame producten, gekozen door mensen die optimaal willen presteren. Be Unstoppable!

Wij hebben twee productlijnen: de SLi-lijn, voor het competitiesegment en voor hoge prestaties. En de C3-lijn, ontworpen als de beste trainingsproducten met optimaal comfort en ideale bescherming.

DK=NL=S=N
Onze kleding wordt in Denemarken onder Scandinavische voorwaarden en dus voor Noord Europese omstandigheden ontwikkeld. Daarom zijn ze perfect voor die markten, en zijn die markten perfect voor onze producten.

Productcategorieën:
Hardlopen, Wielrennen en Triathlon

Winnaars in de paskamer:
FUSION kleding valt op omdat het de winnaar in de paskamer is. Het is niet alleen slim ontworpen, maar als de klant het eenmaal heeft gepast, wil hij of zij niet meer anders.

Doelgroep:
De voor de hand liggende doelgroep voor FUSION producten is de sporter die het met ons een is. De sporters die geen compromis willen maar gewoon het beste product.

Wij doen het anders dan de rest !

Op de lange termijn:
Omdat we de mode-industrie niet volgen, maar sportkleding met een neutraal uiterlijk ontwerpen.

Wij menen het:
Geen compromissen en geen franje. Als wij ergens voor gaan, gaan we er helemaal voor en als partner is het belangrijk dat u ons kunt vertrouwen.

OEKO-TEX en Bluesign
Niemand die onze kleren draagt, mag schadelijke stoffen op zijn of haar huid hebben. Daarom selecteren wij onze leveranciers heel zorgvuldig en in Europa, dus elk onderdeel van een FUSION-product is hier geproduceerd en voorzien van het keurmerk OEKO-TEX.*

  
Wij dragen onze kleding zelf
Wij weten wat mensen die onze kleding dragen willen, want die mensen zijn wij zelf. Of het nu een MTB-marathon is of een Ironman, een wielerklassieker, een rondje hardlopen of een zware indoorsessie, wij zijn erbij, als onderdeel van de sport.

Made in Europe, niet in China
Wij produceren in Europa. Dat is goed voor het milieu en houdt de transportkosten en leveringstijden laag. En daarom hebben we altijd een actuele voorraad van producten die u op dat moment nodig hebt.

bottom of page